KURSUS INDUKSI UMUM KUMPULAN SOKONGAN II & III

dsc 5535

KUANTAN – Kursus Induksi Umum Kumpulan Sokongan II & III siri 1/2012 telah diadakan pada 9-17 Disember 2012 bertempat di Bukit Gambang Resort City.

Kursus ini telah melibatkan 59 staf UniSZA berstatus tetap sebagai syarat bagi pengesahan jawatan masing-masing. Walaupun matlamat utama kursus ini adalah bagi pengesahan jawatan dalam perkhidmatan, namun kandungan pengisian kursus ini telah memberikan pengetahuan berkaitan perkhidmatan awam serta pelbagai pengalaman baru diperolehi sepanjang kursus ini diadakan.

Majlis penutup kursus ini telah disempurnakan oleh Timbalan Naib Canselor (A&A) Prof. Dr. Amran Ahmed serta kehadiran wakil pengurusan universiti iaitu Prof. Dr. Nik Wan Omar (Pendaftar) dan Dr. Abdul Hakim Abdullah (Dekan HEPA).