HARI KELUARGA JABATAN PENDAFTAR & CANSELORI

dsc 0034 edit fill 362x324


PUSAT KOKURIKULUM – Hari Keluarga Jabatan Pendaftar & Canseleri 2010 telah diadakan pada 20 Julai 2010 bertempat di Pusat Kokurikulum, Merang, Setiu, Terengganu.

Hari keluarga tersebut diadakan bertujuan mengeratkan hubungan silaturahim antara sesama staf dan juga keluarga staf. Pelbagai acara menarik telah diadakan bagi memeriahkan lagi program tersebut antaranya selambut kasih, boling kelapa, tiub belon dan macam-macam lagi. Kerjasama dan kehadiran staf telah memeriahkan program yang menjadi acara tahunan jabatan yang diurusetiakan oleh Kelab Kebajikan dan Rekreasi Jabatan Pendaftar. Walaupun tanpa kehadiran Pendaftar dan Timbalan Pendaftar yang mempunyai urusan lain, namun program tersebut tetap diteruskan dalam keadaan kekangan masa serta sumber kewangan. Atas sokongan semua staf pihak urusetia telah berjaya melaksanakan program tersebut sebagaimana dirancang.

Pelbagai hadiah telah disediakan untuk program kali ini, pakej penginapan telah disediakan untuk cabutan bertuah serta satu unit TV 21” juga disediakan kepada pemenang teka kacang. Keseronokan program hari keluarga tersebut jelas terpancar kepada semua yang hadir walaupun dalam keadaan kekurangan sumber. Pihak kelab merakamkan ucapan terima kasih atas sokongan serta kesudian staf menghadiri program hari keluarga tersebut, semoga program ini akan berterusan sebagai acara tahunan jabatan serta pelbagai hadiah menarik disediakan untuk tahun hadapan.