Kenaikan Pangkat Staf Pentadbiran (Pengurusan dan Profesional)

Kuala Nerus, 27 Julai 2023: Satu sesi penyerahan surat kenaikan pangkat kepada Staf Pentadbiran (Kumpulan Pengurusan dan Profesional) telah diadakan bertempat di Pejabat Pendaftar, Bangunan Canselori, UniSZA. Penyerahan surat ini telah disampaikan oleh Encik Muzafar bin Mohd Din, Pendaftar UniSZA. Pengurusan UniSZA mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada empat (4) orang staf iaitu Encik Mohd Faizal bin Omar (Pusat Pengurusan Infostruktur & Rangkaian) atas kenaikan pangkat sebagai Pegawai Teknologi Maklumat Gred F44, Puan Syaidatul Najiah binti Zakaria (Pusat Pengurusan Makmal Berpusat) atas kenaikan pangkat sebagai Pegawai Sains Gred C44, Encik Nur Amatur Rahman bin Abd Razak (Pusat Pengurusan Kecemerlangan & Inkubator Penyelidikan) dan Puan Hanisa binti Daud (Pusat Kecemerlangan & Inovasi Akademik) atas kenaikan pangkat sebagai Pegawai Tadbir Gred N44.