HARI INTEGRITI UniSZA 2020

 

UniSZA - Hari Integriti UniSZA 2020 anjuran Pejabat Pendaftar telah berjaya dilaksanakan pada 29 November 2020 secara dalam talian di unisza.webex.com.  Program ini merupakan acara tahunan yang dilaksanakan oleh seksyen Integriti Pejabat Pendaftar iaitu pada bulan November setiap tahun. Program ini juga menghimpunkan ramai tokoh-tokoh berkaitan dalam bidang integriti, motivasi serta kepimpinan diri bagi melahirkan generasi yang celik integriti serta berdedikasi. 

Objektif utama program ini adalah untuk memberikan inspirasi dan ilham kepada peserta supaya bersedia menghadapi cabaran dunia yang sangat pantas bergerak. Selain itu juga program ini dijangkakan dapat meningkatkan kesedaran dalam kalangan peserta untuk lebih bertanggungjawab dalam peranannya mengurus hal berkaitan integritin serta meningkatkan keupayaan peserta melalui pelbagai perkongsian pengalaman, pendekatan Islam, Psikoterapi, motivasi dan sebagainya.

Para panel penceramahHari Integriti UniSZA 2020 ini terdiri daripada Encik Mohd Firdaus Ramlanl (Bekas Majistret), Ustaz Zul Ramli (Selebriti/Pendakwah Bebas) dan Encik Amin Idris (Selebriti/Motivator).

DiharapkanHari Integriti UniSZA 2020 ini dapat menjadikan kayu ukur bagi program-program berimpak tinggi yang dijalankan oleh Pejabat Pendaftar.

Poster Hari Integriti

HIU1

HIU2

HIU3